miercuri, 18 martie 2009

Draga pitzi,



   Eu cred ca pitzipongia ca si curvasaraia exista inca de pe vremea cand inca traiam in pesteri. Nu imi explic exact cum s-a intamplat, dar stiu ca la un moment dat femeile si-au dat seama ce efect au asupra barbatilor si au inceput sa ridice din ce in ce mai multe pretentii. Asa ca barbatii in naivitatea lor, nu mai aveau doar rolul de a aduce mancare, ci trebuiau sa satisfaca poftele viitoarelor pitzipoance, astfel incat tot ce era in afara pesterii pana acu, orice crenguta, orice floricica colorata, isi face loc in pestera pentru deliciul creaturilor minunate. 
   Asta se intampla cu mult timp in urma. Si de atunci ne batem cu pumnul in piept ca am evoluat. Da mie mi se pare ca am schimbat doar decorul, nu pot zice ca am evoluat foarte mult. Pestera e un apartament mai mult sau mai putin dragut, am inlocuit iarba cu asfaltul si vanatul cu shoppingul in mol. Barbatul modern nu a suferit schimbari majore. Se pare ca dragutele noastre creaturi au reusit sa-si pastreze influenta asupra lor. Ei continua sa umple pestera de obiecte cat mai stralucitoare pentru a obtine o mica parte din atentia dragutelor si coloratele lor consoarte.
   In schimb pitzipoanca de azi a parcurs un drum lung pentru a-si atinge statul curent. Si cred ca ar trebui sa le rasplatim eforturile. Fara ele nu am vedea atata culoare pe strada, nu ar mai exista cineva care sa cumpere toate lucrurile de proasta calitate, nu am mai avea de cine sa radem pe strada si eu nu as mai sti cum sa ma inveselesc dupa o lunga si obositoare zi daca nu ar exista pitzipoanca.org.
   Hai sa fim seriosi! Pentru o clipa am inceput sa cred ce am scris. Nu cred ca sunt creaturi care sa ma amuze mai tare decat pitzipoancele(poate doar pozele funny cu pisicute). Oare nu le dor ochii cand se uita in oglinda si vad o singura culoare folosita excesiv? Oare nu s-au plictisit de acceasi rutina in fiecare dimineata? Eu prefer sa dorm o ora in plus, decat sa ma trezesc si sa ma apuc de zugravit fata imbatranita prematur. Artistelor, va invidiez! eu nu stiu sa desenez o masina pe cat de bine va pictati voi fata. Acu, sincer, as avea nevoie de ceva ajutor. Vreau sa renovez si cred ca voi va pricepeti mai bine ca un specialist la dat cu glet pe perete. Seamana cu intinsul celor 10 kg de fond de ten. Hai nu va suparati! Va apreciez pentru curajul de a va etala celulita si aripioarele, va admir perseverenta de a purta o bluza pe post de rochita si o curea pe post de fusta mini. 
   Gata, gata! Nu vreau sa fiu rea. Fara voi ar fi chiar urat si plictisitor. Cine ar tine toti manelisti ocupati?
    V-am pupat! Mai vorbim.

2 comentarii:

  1. Daca stam bine sa ne gandim, e loc pentru toata lumea:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) Foarte tare! Mda...pai eu zic ca Pamantul a inceput sa se cam sufoce ...oare care sunt cele mai 'usoare' persoane pe care sa le azvarlim de p'aici? :P

    RăspundețiȘtergere