joi, 19 februarie 2009

Happy, happy day!

Cica de o saptamana in Brasov e deschis un magazin legal de droguri, adica ierburi "etnobotanice" , care produc efecte similare canabisului. Naspa ca nu pot sarii in sus de bucurie sau sa ma vedeti cum dau din coada de bucurie la aceasta stire. 

DROGURILE NU SUNT BUNE. Total de acord, drogurile sunt naspa. Nu am incercat, da nici nu as incerca vreodata, pentru ca imi place cum arat si, oricum, deja am cearcane, nu le vreau accentuate. Nu vreau sa ajung o slabanoaga, cu riduri, cu mainile vinete, cu cearcane pe juma' de fata, sa uit sa fac dus cu lunile si cea mai mare distractie ar fi sa  stau intinsa pe o podea jegoasa in propria-mi  urina. O imagine "draguta" la care nu vreau sa ajung din motive evidente(doar daca iti place culoarea albastru spre mov pe pielea unei femei). E o porcarie sa iei droguri. Mare porcarie.

On the other hand, iarba este cu totul altceva. Sa fim seriosi! Iarba nu provoaca dependenta, nu te face sa devii violent, nu incepi sa tremuri daca nu tragi un fum, in cel mai rau caz, daca fumezi ti se face pofta de ciocolata, incepi sa vezi iepurasi sau razi ca prostu la o floare. Dar ca orice lucru bun, este interzis. Ma bucur ca alcoolul nu este interzis(desi ar trebui). Super! Alcoolul, care in cantitati putin mai mari, scot monstru la iveala din unele persoane, care e singurul responsabil de starnirea unei incaierari intr-un local, care provoaca accidente din care cel treaza si nevinovat nu mai scapa sa povesteasca prietenilor cum un idiot beat crita a intrat pe contrasens, care iti limpezeste mintea si brusc realizezi ca prietena ta te inseala de mult si te hotarasti sa o omori in bataie pentru ca te-a suportat atat amar de vreme; care scot la iveala latura sensibila si delicata a unei domnisoare, provocand-o sa se comporte ca o coarda, sa nu-si mai tina echilibrul pe tocurile de 10 cm ale pantofiorilor mov asortati, intamplator, la margelutele si rochita mov, ALCOOLUL, NU ESTE INTERZIS. Da! Slava domnului ca al nostru inteligent guvern a interzis iarba. Nu cumva sa vedem intru-un local oameni care stau si isi vad linistiti de treaba lor, visand la un camp cu floricele, oameni care te vad pentru prima data si deja te considera cel mai bun prieten...o nu! doamne fereste sa se intample asta! Mai bine mergem intr-un bar de manele, ne matolim ca prosti si sa ne batem pentru cine e mai "jmecher".
           (Multumim guvernului care are grija de interesele noastre!)
Asa deci "nu dati banii pe prostii, luati iarba la manelisti".
Nimic din ce am spus mai sus nu imi diminueaza fericirea pentru deschiderea noului magazin legal (subliniez legal) de ierburi, poate asa o sa vedem mai multi oameni fericiti pe strada ascultand la maximum Jimi Hendrix si Bob Marley, in loc de salam, peste si alte delicatese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu