joi, 30 aprilie 2009

Pentru orice sarbatoare exista mici si bere!


    Nu e nimic nou, nimic ce nu s-a mai intamplat pana acum in Romania, dar dupa un timp incepi sa constientizezi situatia in care se afla tara noastra si gustul micilor devine amar. Si cine altcineva sa sustina acest obicei, daca nu cineva care a citit multe almanahe la viata sa. Probabil o face pentru amuzamentul celor care, cica, conduc aceasta tara. E un test, sa vada cata umilinta putem indura, sa vada cat de rau am ajuns si sa exploateza acest sentiment pentru ca noi sa mergem la vot si alegem aceiasi incompetenti. 
  Eu stiu ca, acolo sus unde sta puterea Romaniei, criza nu a ajuns si le este foarte greu sa-si imagineze ce se intampla in tara care "o conduc". Dar sunt atatia oameni care traiesc de pe o zi pe alta, atatia oameni ramasi pe drumuri, fara servici, care sunt manipulati intr-un mod barbar, fortati sa se calce in picioare pentru  trei mici si o bere. Si romanilor le lipseste educatia pentru a fi civilizati, dar asemenea actiuni din parte autoritarilor sunt inacceptabile.
  In Romania se merge pe principiul "daca se vinde, sa facem mai multe". Orice sarbatoare este comercializata. Se naste Iisus, primim cadouri, moare Iisus, primim cadouri, vine 1 mai, primim mici si bere pentru copii. 
  Dupa cum evolueaza lucrurile cred ca Romania va ajunge foarte rau. Mi-e foarte greu sa cred ca ne vom roti la 180 de grade si ne vom schimba mentalitatea. Nu sunt comunist, dar pe vremea lu' raposatu nu te omorau in tren niste pusti beti doar pentru amuzamentul lor. Nu imi doresc sa se reinstaureze comunismul, imi doresc sa nu mai ingrosam randurile cu prosti, sa se interzica alcoolul si sa facem ceva pentru ca viitorul e sumbru, iar schimbarea nu poate veni decat de jos.

Un comentariu: