joi, 14 mai 2009

Supersized pride!

      Cum patriotismul e mort, orgoliul a inceput sa ia steroizi, crezand ca tot efortul cade in spatele lui. Urat, dar nu il pot critica din tot sufletul. Fiecare face fata problemelor cum poate. 
      Orgoliul (nu egoismul) e cel ce ne indeamna sa criticam tot ce misca, impiedicandu-ne sa vedem propriile greseli. Cum numai asta fac pe blog, nu e de mirare ca orgoliul meu s-a dat pe pastile. Sper sa nu inceapa si cu ceva mai puternic, ca n-am sa mai pot face fata. Pana atunci, vreau sa ii multumesc, el fiind cel care ma sustine sa duc un proiect pana la capat, chiar si atunci cand lenea crede ca e ceva imposibil de realizat. 
      Critica constructiva este oricand bine-venita, din partea oricui. Mi-as dori sa vina din partea unei persoane perfecte, dar traim in Romania si exemplarele sunt rare.

3 comentarii:

  1. perfectiunea e in ochii privitorului, dar cel mai probabil ca nu exista. deci ne invartim in cerc

    RăspundețiȘtergere
  2. poti oricand sa fii tu acea persoana perfecta si sa practici autocritica pentru ca trust me e cea mai constructiva si cea mai dura... mai exista posibilitatea sa rogi un prieten f bun insa aici intervine politetea si bunul simt..iar critica din start nu mai e dura si la obiect :D

    RăspundețiȘtergere