vineri, 29 mai 2009

Neuronul singuratic

E prea dimineata, nu am chef de scoala
Trebuie sa ma duc
.............................................
Bine ca nu se tin cursuri azi(ironic)
Teza de doctorat, suna interesant
............................................(30 min)
Pana acu am inteles trei cuvinte,patru(se vorbeste in germana)
Cand ajung acasa mai ascult niste cursuri de germana
Daca as gasi niste sandale asa cum vreau...
In sfarsit, engleza, inteleg si eu
.............................................(30 min)
Poate la ZARA
Foarte tare, un prof are sosete roz
Dar in Brasov nu e ZARA
Trebuie sa ma apuc serios de proiecte
Oare mai dureaza, ca fundul meu a fuat forma scaunului
(pe fundal se aude Lily Allen- Fuck you - nu stiu de ce)
Cred ca 10 trepte sunt prea multe pentru o basculanta
Sau nu...
Ma mai gandesc
Week-end-ul asta nu vreau sa mai fac nimic
Suna bine
Deci nu se poate. Am treaba
Mircea! m-am plictisit
Bine ca s-a terminat
Am uitat cum sa merg de cand stau aici
Tre sa incerc si la Il Passo
Mai bine ma duc sa dorm



joi, 14 mai 2009

Supersized pride!

      Cum patriotismul e mort, orgoliul a inceput sa ia steroizi, crezand ca tot efortul cade in spatele lui. Urat, dar nu il pot critica din tot sufletul. Fiecare face fata problemelor cum poate. 
      Orgoliul (nu egoismul) e cel ce ne indeamna sa criticam tot ce misca, impiedicandu-ne sa vedem propriile greseli. Cum numai asta fac pe blog, nu e de mirare ca orgoliul meu s-a dat pe pastile. Sper sa nu inceapa si cu ceva mai puternic, ca n-am sa mai pot face fata. Pana atunci, vreau sa ii multumesc, el fiind cel care ma sustine sa duc un proiect pana la capat, chiar si atunci cand lenea crede ca e ceva imposibil de realizat. 
      Critica constructiva este oricand bine-venita, din partea oricui. Mi-as dori sa vina din partea unei persoane perfecte, dar traim in Romania si exemplarele sunt rare.

luni, 11 mai 2009

Patriotismul a murit definitiv si irevocabil

     Este vorba de patriotismul meu. S-a intamplat ieri. A rasuflat greoi si s-a dus. Desi, daca ma gandesc bine, pe la 15 ani s-a imbolnavit si m-a tot amenintat ca ma paraseste. Ma bucur pentru el ca a scapat. Tare m-as dori sa pot face si eu la fel. Sa-mi strang viata intr-un rucsac si sa plec departe. 
     Incerc sa-mi dau seama ce anume a declansat aceasta moarte subita. Sa fie taranul in audi care a deschis portiera masinii in mers , mai mai sa dea peste mine(si nu, nu eram pe strada)? Sa fie idiotul de motociclist pe care l-am evitat in ultimul moment, pentru ca nu stiam ca prin oras se merge cu cel putin 100 km/h? Sa fie grasa care isi etala burta peste fustita mini ce-i acoperea trei starturi de sunci? Sa fie "inteligentul" care se vrea a fi student, dar scuipa si injura ca la usa cortului in care a crescut? Sa fie profesorul caruia nu-i ajunge salariul  si care ia spaga sa treaca studentul care face facultate pentru a-si perfectiona tehnica de scuipat pe ziduri? Sa fie cersetorul care te injura( in cel mai bun caz) sau iti arunca o piatra in cap pentru ca nu i-ai dat bani? Sa fie tiganca ca mi-a furat portofelul sau politistul care s-a uitat chioras la mine cand i-am cerut sa ma ajute?
    Nu stiu exact care a fost cauza, dar nu pot sa spun ca plang aceasta moarte. Ma mir ca a rezistat pana acum intr-o tara care nu este altceva decat un spectacol de papusi, condus de niste marionete incurcate in atele proprii, spectacol la care papusarul nu ia parte, fiind plecat cu blonda la sprit.

duminică, 10 mai 2009

Prea tarziu...

Multumesc RDS, ca au rezolvat problema cu netu destul de repede (5 zile), este un record. Ce bine ca au angajati "foarte" competenti, care mi-au dat indicatii pretioase in rezolvarea problemei. De, oricine stie ca daca scoti cablu de net de mai multe ori se rezolva problema miraculos.       
Multumesc ca m-ati oprit din a-mi scrie impresiile dupa 1 mai. Acum nu mai are rost. A fost frumos, interesant, productiv si oarecum dezgustator. Acum e prea tarziu sa mai dezvolt!

vineri, 1 mai 2009

THE MISSION




           Mission accomplished!