luni, 30 martie 2009

Nu am chef azi...

Si nu mi-a venit chefu' nici pana la ora asta...Cred ca am voie din cand in cand sa o ard aiurea. Relaxare placuta!

joi, 26 martie 2009

Deci,da frate...

   Mie nu-mi plac persoanele care incep discutia cu "deci" pentru ca asta implica ca ai spus deja ceva si acu tragi o concluzie. Deci, am inteles, sunteti plini de....concluzii. intelegi? Si vreau sa sti de la inceput ca nu stiu: "am fost in club,sti? si am dansat,sti?..." Nu, nu stiu ca daca stiam nu mai stateam sa ascult povestea asta de rahat, d-aia imi spui, ca sa stiu.
    Mie, in general, nu-mi plac lucrurile pe care nu le inteleg. Nu imi plac travestitii. Inteleg ce e cu homosexuali, cu lesbienele, da' travestitii ce sunt? Adica, un homosexual este un barbat care iubeste alt barbat, nu? O lesbiana este o femeie care iubeste alta femeie,nu? Da un travestit e un barbat care se imbraca in haine de femeie (pentru ca femei travestite am vazut mai putin). Ii plac femeile sau barbatii? Si daca ii plac barbatii, nu e homosexual? 
    Nu-mi plac copiii emo. Daca viata e atat de cruda si nimeni nu va intelege, de ce nu va omorati? Da' asa pe bune. Nu sa-ti tai venele cu ma-ta in casa, care te gaseste dupa 2 minute. Si de unde pana unde atata negru pe voi? Negrul este o culoare care inspira putere, incredere, intelepciune. Il purtam ca doliu pentru ca preotii poarta negru pentru a-si arata supunerea fata de Dumnezeu si pentru a putea depasi durerosul moment cu ajutorul Lui. Mai potrivit ar fi albastru care simbolizeaza tristete, singuratate, depresie.
    A, si nu imi plac politicienii pentru ca nu stiu cu ce se ocupa. Adica eu daca dorm in banca sunt politician?
    

marți, 24 martie 2009

Mai m-am gandit la ceva!

    Prost obicei! De cate ori gandesc, imi trec doar prostii prin cap. Asta e! Uite la ce m-am gandit:
    Acu ceva timp in urma daca m-ar fi intrebat cineva care este parerea mea despre prostituate si meseria lor as fi zis ca nu ma intereseaza si ca atata timp cat nu ma afecteaza direct poate sa se legalizeze. Da, acu cateva zile mergeam pe strada. Era soare, frumos (ceva rar in perioada asta) si eu admiram cuplurile care treceau de manuta pe strada. E dragut sa admiri pe cineva de la departare, fara sa vezi toate aspectele urate ale relatiei, fara sa stii daca sunt facuti unu pentru altu, ci pur si simplu sa admiri dragostea si sa vezi lumea mai roz. Moment in care acest gand tampit a poposit in capul meu si nu m-a lasat vreo juma de ora. Si ma gandam ce aiurea ar fi daca s-ar legaliza prostitutia. Pai, toate momentele astea pe care le admiram eu intre indragostiti ar disparea. Ca daca s-ar legaliza prostitutia ar aparea bordelurile ca ciupercile dupa ploaie. Si apoi ar fi ofertele, care la un moment dat cred ca ar bate ofertele de la abonamente. Ar ajunge sa fie mai convenabil sa trimiti mesaje prin prostituate. Doi prieteni care folosesc aceeasi prostituata, dupa ce isi termina treaba ii spun: "uite las si eu mesajul asta, cand vine X i-l dai tu te rog si sa imi lase si el un mesaj cu raspunsul". Si uite asa oferte peste oferte, pana cand iei una si a doua la juma de pret. Si cel mai naspa ar fi ca barbatii nu ar mai fi interesati sa agate o femeie, nu s-ar mai dori o relatie, ca de! o prostituata isi face treaba si asta e. Daca o platesti iti spune ca esti zeu. De ce s-ar dori un barbat o femeie care il cicaleste tot timpul, nu face mancare si cand e vorba de sex, o doare capul.  
   Ar mai fi o solutie (pe care o adopta multi): curvele! Stiti? fetele alea intretinute, care se gudura pe langa barbati cu bani. Sigur le vedeti pe strada,purtate ca accesorii la bratul "domnilor".
   Asta era o alternativa. Da cand o sa se legalizeze prostitutia, acccesoriile vor disparea, pentru ca au costuri prea mari de intretinere.
    Eu eram de acord cu legalizarea prostitutiei in ideea ca daca s-ar plati impozite la stat, poate ar fi ceva mai organizat(nu pe toate drumurile) si poate ar fi obligate la niste autorizatii sanitare(si o baie). Nu ma gandisem la toate aspectele. Nu m-am gandit ca s-ar duce pe apa sambetei monogamia, pe care noi femeile ne-am chinuit mult pana am instaurat-o. Da! ce, nu stiati? Monogamia e inventata de femei din invidie. 
    Mi-e imi plac cuplurile care le vad pe strada. Nu vreau sa vad prostituate la bratul barbatilor si baietilor. Asa ca mi-am schimbat votul: NU! pentru legalizarea prostitutiei.

vineri, 20 martie 2009

Aproape de perfectiune




   Nu exista standarde pentru perfectiune. Idealul exista doar in ochii nostri si doar noi stabilim ce e frumos.
    Femeia ideala pentru mine e Angelina Jolie. Imi place ca are o tinuta impecabila indiferent de situatie, e provocatoare chiar daca nu incearca. Imi place pentru ca nu e perfecta si pentru ca, desi e mare vedeta, incearca sa faca ceva bun in lume. Ce pot sa spun, nu sunt gay, dar daca as fi barbat as merge la baie dupa fiecare poza cu ea. 
   Si imi mai place pentru ca a jucat in filmul meu preferat si pentru ca e singura femeia care ar desavarsii in Mustang.
       Eu cand o sa ma fac mare vreau sa ma fac Angelina Jolie. (am voie sa visez, nu?)

joi, 19 martie 2009

Parerea mea!



Partea 3 e mai interesanta:

miercuri, 18 martie 2009

Draga pitzi,



   Eu cred ca pitzipongia ca si curvasaraia exista inca de pe vremea cand inca traiam in pesteri. Nu imi explic exact cum s-a intamplat, dar stiu ca la un moment dat femeile si-au dat seama ce efect au asupra barbatilor si au inceput sa ridice din ce in ce mai multe pretentii. Asa ca barbatii in naivitatea lor, nu mai aveau doar rolul de a aduce mancare, ci trebuiau sa satisfaca poftele viitoarelor pitzipoance, astfel incat tot ce era in afara pesterii pana acu, orice crenguta, orice floricica colorata, isi face loc in pestera pentru deliciul creaturilor minunate. 
   Asta se intampla cu mult timp in urma. Si de atunci ne batem cu pumnul in piept ca am evoluat. Da mie mi se pare ca am schimbat doar decorul, nu pot zice ca am evoluat foarte mult. Pestera e un apartament mai mult sau mai putin dragut, am inlocuit iarba cu asfaltul si vanatul cu shoppingul in mol. Barbatul modern nu a suferit schimbari majore. Se pare ca dragutele noastre creaturi au reusit sa-si pastreze influenta asupra lor. Ei continua sa umple pestera de obiecte cat mai stralucitoare pentru a obtine o mica parte din atentia dragutelor si coloratele lor consoarte.
   In schimb pitzipoanca de azi a parcurs un drum lung pentru a-si atinge statul curent. Si cred ca ar trebui sa le rasplatim eforturile. Fara ele nu am vedea atata culoare pe strada, nu ar mai exista cineva care sa cumpere toate lucrurile de proasta calitate, nu am mai avea de cine sa radem pe strada si eu nu as mai sti cum sa ma inveselesc dupa o lunga si obositoare zi daca nu ar exista pitzipoanca.org.
   Hai sa fim seriosi! Pentru o clipa am inceput sa cred ce am scris. Nu cred ca sunt creaturi care sa ma amuze mai tare decat pitzipoancele(poate doar pozele funny cu pisicute). Oare nu le dor ochii cand se uita in oglinda si vad o singura culoare folosita excesiv? Oare nu s-au plictisit de acceasi rutina in fiecare dimineata? Eu prefer sa dorm o ora in plus, decat sa ma trezesc si sa ma apuc de zugravit fata imbatranita prematur. Artistelor, va invidiez! eu nu stiu sa desenez o masina pe cat de bine va pictati voi fata. Acu, sincer, as avea nevoie de ceva ajutor. Vreau sa renovez si cred ca voi va pricepeti mai bine ca un specialist la dat cu glet pe perete. Seamana cu intinsul celor 10 kg de fond de ten. Hai nu va suparati! Va apreciez pentru curajul de a va etala celulita si aripioarele, va admir perseverenta de a purta o bluza pe post de rochita si o curea pe post de fusta mini. 
   Gata, gata! Nu vreau sa fiu rea. Fara voi ar fi chiar urat si plictisitor. Cine ar tine toti manelisti ocupati?
    V-am pupat! Mai vorbim.

Let's make some noise!

luni, 16 martie 2009

Mai animalule!

       Eu, obsedata de pisici? Nuuu...n-are cum.
 

joi, 12 martie 2009

Oda pentru tine

    Nu ai inteles nimic! Nu despre tine e vorba. Tu nu esti broscuta mea. Ai fost broscuta altcuiva, poate ai fost si a mea timp de cateva minute, dar te-am sarutat si ai devenit cel mai frumos print, acel print care il astepti toate viata si atunci cand apare, incepe povestea. Nu sunt emo, nu sunt vreo frustrata care nu stie ce e dragostea si care dezvolta un cult pentru imaginea din oglinda, viata mea nu se invarte jurul urii si a ironiei. 
    Urasc! Toata lumea uraste. Ar fi o ipocrizie sa nu recunostem. Sunt persoane pe care nu le suport si cu care prefer sa nu vorbesc decat sa le jignesc. Dar cu tine... e alta poveste. Sa-ti simt respiratia, sa-ti simt atingerea, sa-ti aud vocea zi de zi ma face sa ma trezesc dimineata si sa-mi doresc sa vina din nou noaptea, cand stiu ca vei fi doar al meu. 
    Vorbesc despre ura pentru ca face parte din viata noastra, pentru ca fara ura nu am putea sa apreciem dragostea adevarata.
     Deci, da, urasc! Dar pe tine... pe tine TE IUBESC!

Viata bate filmul si ura bate dragostea


      In viata te indragostesti de mai multe ori. Cateodata iti dai seama ce se intampla, dar de cele mai multe ori nu. Cateodata e o experienta frumoasa, de care iti aduci aminte toata viata cu placere si fara regrete. Dar sunt si rarele momente cand te gandesti la o anumita relatie ca la o zi de bauta cu baieti, una din zilele acelea de care nu-ti aduci aminte nimic si vezi poze cu ce ai facut sau ti se povesteste ce ai zis, si te gandesti: "Doamne cat de proasta am fost; nu mai beau niciodata", dar mai bei si a doua oara si a treia si tot asa. La fel e si cu relatiile astea nereusite care te urmaresc toata viata ca poza cu tine dezbracata cand erai foarte afumata si te-ai hotarat ca daca Dumnezeu ne-a lasat pe pamant fara haine asa ar trebui sa fie. 
      Partea prosta e ca starilea astea de vulnerabilitate se intampla doar femeilor. Probabil ca nu degeaba suntem numite "sexul slab". Nu ai sa vezi un barbat care sa regrete o relatie. Ei gasesc o parte buna in toate. Chiar daca se vaita in public, o fac doar ca sa se laude. Pentru ca nu o sa zica alt barbat despre el : "saracul !", o sa zica: " macar a avut parte de ceva". Adica pana vine "the one", las' sa fie cat mai multe. Dar noi nu. Incercam sa facem din toate broastele un print. Si uite asa sarutam la broscute pana cand trece printul pe langa noi. 
     Dar vroiam sa scriu despre altceva. In "rarele" momente cand ma plictisesc la cursuri, cad pe ganduri. Si cateodata cad atat de tare incat ma doare pana acasa. Si uite asa mi-am dat seama ca iubesc mult mai multe persoane, pentru care mi-as da viata fara sa ma gandesc de doua ori. Dar cu ura e o poveste total diferita. Pentru ca noi oamenii iubim mai multe persoane: parintii(in primul rand), bunicii, persoana care iti va fi alaturi toata viata si pe cine mai vreti voi. Dar de urat, nu uram decat o persoana. Persoana aia pe care nu ai suportat-o de la inceput, pe care atunci cand ai vazut-o pentru prima data te enerva si felul cum respira. E uimitor ce intuitie avem. Iti era antipatica de cand inca nu deschisese gura, deci nu o cunosteai, si cu trecerea timpului realizezi ca nu te-ai inselat. Dar fata fiind, ma hotarasc sa-i dau o sansa broscutei. Si uite asa te trezesti dupa o lunga betie alaturi de broscuta ta, care in loc de print a devenit o broasca urata, care cu fiecare zi ce trece iti demonstreaza ca primele instincte au fost corecte, iar tu incepi sa dezvolti o ura care depaseste cu mult in intesitate dragostea. 
                  Pentru ca din dragoste iti sacrifici viata, dar din ura sacrifici viata broscutei.
      

miercuri, 11 martie 2009

Sa punem punctul pe rana si degetul pe i!

M-am saturat! Facultatea e de geaba! Program aiurea, nu invatam mai nimic, sau daca invatam ceva e total depasit ce nu o sa folosesti niciodata. Si cel mai naspa e noul mod de a spune "cursurile nu sunt obligatori dar conteaza". Macar daca ar conta sa induri toate astea. Dar nu! Nu si la noi. Dupa ce termini facultatea si vrei sa te angajezi toti iti vor cere experienta. Care experienta? Cu un program de 11 la 5, cand sa te mai si angajezi? Si atunci o sa spui: "stiti dar am facut facultate si asta e o experienta", dar lucrul asta nu conteaza, pentru ca cei ce te vor angaja au terminat la randul lor o facultate si stiu despre ce e vorba. Vor sa le garanteze altcineva ca sti sa faci ceva, pentru ca notele nu spun nimic despre tine, sau spun prea multe si nu sti de unde sa alegi. Si mi se pare destul de corect! Pentru ca la momentul de fata, eu nu stiu sa fac nimic. Adica am o baza cat de cat, dar ce am invatat pana acum in facultate nu ma ajuta nici sa schimb o roata. Si uite asa ne invartim ca prosti, gandindu-ne cine o fost primul "oul sau gaina", "facultatea sau studentul". 
Fara facultate nu te angajeaza nimeni intr-o functie de conducere(aproape nimeni, cica mai sunt locuri in parlament) chiar daca esti bine instruit si daca ai facultate nu te angajeaza fara experienta si tot asa la nesfarsit.
Of, tocmai cand ma hotarasem sa nu ma mai plang, dar nu mai pot de nervi pentru ca am o tema de facut pentru cursul care incepe peste 30 de minute. Tema nu proiect. Si nu e singura! Deci eu ar trebui sa stau numa sa invat ca sa mi se spuna ca nu pot fi angajata pentru ca nu am experienta.
Cel putin pe vremea lu' Ceausescu aveai un loc de munca asigurat cand terminat de studiat, nu te gandeai cu groaza la presupusa criza financiara!

vineri, 6 martie 2009